Menu Sluiten

Van succesvolle real-life soap naar het theater

Op het succes van De Bevers staat geen maat maar het leuke is dat John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in blijven. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg lijkt hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook mee in hun theatertournee in het voorjaar van 2024.

DE BEVERS NAAR HET THEATER!

Na al drie succesvolle seizoenen van de real-life soap De Bevers, twee eigen uitverkochte shows in Rotterdam Ahoy en de vele optredens van John gaan John de Bever en Kees nu samen het theater in. Vanaf 12 januari 2024 t/m 6 april zijn de mannen samen te zien op de bühne van de Nederlandse theaters met hun eigen theatershow ‘De Bevers | Dichtbij’.

“Dat je na al dit succes nog als kers op de taart het theater in mag is natuurlijk echt fantastisch. Wij zijn zo dankbaar dat wij nu ook nog deze kans krijgen en hopen dan ook dat de fans naar ons komen kijken in het theater. Wij staan op 30 september en 1 oktober met ‘onze huiskamer’ in Rotterdam Ahoy, wat natuurlijk al echt heel gaaf is. Maar om de fans nu ook in ‘onze huiskamer’ in het theater te mogen ontvangen is echt heel bijzonder.” aldus De Bevers.

Over De Bevers | Dichtbij
Fans van John en Kees kunnen deze avond vragen stellen, verzoekjes indienen en vooral genieten van de heerlijke no-nonsense humor en het liefdevolle gekibbel van de twee partners in crime. Natuurlijk staat de voorstelling ook bol van muziek en zal John samen onder begeleiding van De Bevers band bestaande uit 10 top muzikanten en speciale gast Marlane (bekend van o.a. The Voice of Holland en Buma NL ‘Grootste Talent’ Award winnares) een mooie mix van prachtige levensliedjes en feest repertoire ten gehore gaan brengen.

Van een ode aan zijn eigen helden, tot aan zijn eigen hits ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, ‘Wanneer, Wanneer, Wanneer’, ‘Ik Ga Leven’ en ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’. Het komt allemaal voorbij tijdens dit meezingfeest!

SPEELLIJST

Vrijdag 12 januari 2024
Kunstlinie
Almere
Koop tickets

Vrijdag 19 januari 2024
Scheldetheater
Terneuzen
Koop tickets

Vrijdag 26 januari 2024
De Meenthe, de Hal
Steenwijk
Koop tickets

Donderdag 1 februari 2024
Markant Theater Maashorst
Uden
Uitverkocht!

Vrijdag 23 februari 2024
De Lievekamp
Oss
Uitverkocht!

Vrijdag 1 maart 2024
Parktheater
Eindhoven
Koop tickets

Donderdag 7 maart 2024
De Kring
Roosendaal
Uitverkocht!

Donderdag 28 maart 2024
Schouwburg Tilburg
Tilburg
Koop tickets

Maandag 1 april 2024
(2e Paasdag)
AFAS Circustheater (met Corry Konings!)
Scheveningen
Koop tickets

Zaterdag 6 april 2024
MAINSTAGE (met Corry Konings!)
Den Bosch
Koop tickets

Deze website is onderdeel van: