Menu Sluiten

Twee concerten en in het theater!

Een uniek concert waarbij oer-Hollandse gezelligheid, het levenslied én muzikale verrassingen centraal staan. Mis dit spektakel niet en kom op zaterdag 30 september of zondag 1 oktober naar De Bevers Live in Ahoy!

DE BEVERS LIVE IN AHOY

Ben jij toe aan een een spetterend muziekevenement waarbij je uit volle borst kunt meezingen, dansen en genieten? Een feest dat je gegarandeerd een brede glimlach op je gezicht bezorgt? Een festijn dat jouw lach voorlopig niet van je gezicht krijgt?! Dan is De Bevers Live in Ahoy het evenement voor jou! Een uniek concert waarbij oer-Hollandse gezelligheid, het levenslied én muzikale verrassingen centraal staan. Mis dit spektakel niet en kom naar De Bevers Live in Ahoy!

We volgen hun belevenissen alweer geruime tijd in De Bevers: een real-life soap bij RTL die bol staat van de humor, herkenbaarheid en vrolijke, muzikale klanken. Met het concert in Ahoy RTM Stage stap jij regelrecht het hilarische leven in van volkszanger John de Bever en Kees zijn man en manager. Ze verhuizen hun beroemde ‘huiskamer’ namelijk naar Rotterdam en daar ben jij te gast!

In deze muzikale ‘huiskamer’ is iedereen meer dan welkom. Jong en oud, vriendengroepen of de hele familie: de enthousiaste gastheren John en Kees ontvangen ze allemaal graag. Het (huiskamer) concert op 30 september of 1 oktober beloofd, met een stoet aan bekende artiesten, één groot spektakel te worden. Uiteraard zal John zijn gasten ook persoonlijk trakteren op zijn meeslepende repertoire. Nummers die we allemaal kennen en koesteren. En dát zullen ze in Rotterdam gaan horen.

Maar het is niet alleen maar muziek wat de klok slaat. Tijdens het concert wordt er ook volop gelachen om de no-nonsense humor van John en Kees. De charmante twisten en onverwachte momenten zorgen ervoor dat het spektakel nog meer tot leven komt. Met alle bevriende muzikanten en collega-artiesten wordt dit concert één groot feest waarbij jij de ster van de avond bent!

VIP Arrangement 30 september:
18:30 – doors VIP
19:00 – doors Algemeen
20:30 – start show
23:00- einde show
23:00-00:00 afterparty vip (1u na show)

VIP Arrangement 1 oktober:
12:30 doors vip
13:00 doors
14:30 start show
17:00 einde show
17:00-18:00 afterparty vip (1u na show)

Kom op 30 september of 1 oktober naar Ahoy. Dit wordt een avond die je nog lang zal bijblijven, dus mis het niet!

Tot ziens in Ahoy!

Heb je vragen over de tickets en/of kaartverkoop?
Neem dan contact op met onze partner Ticketpoint! Dat kan door hier te klikken. Daar kan je bellen, mailen en chatten met de klantenservice.

Deze website is onderdeel van: