‘John de Bever’ is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. ‘Johnny’ scoorde een hit met ‘Als ik later eens trouw’, maakte diverse platen en was kind ster in ‘Op Volle Toeren’. Ruim 30 jaar later is ‘Vader Abraham’ te zien in de videoclip ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’ die door John de Bever opnieuw is uitgebracht.

In 1997 wordt John de Bever in Brazilië uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’. Hij speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België, bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

Zijn grote muzikale doorbraak is in 2015. De volkshit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heeft inmiddels de Platina status en een BUMA NL Award behaald. Ook is deze track het lijflied van de Oranje Vrouwen.

John de Bever maakt in zijn rijke carrière duetten met Corry Konings, Marianne Weber, Jan Smit, Koos Alberts, Anny Schilder en vele anderen. In oktober wordt het duet ‘Vrienden Voor Het Leven’ van ‘De Bevers’ uitgebracht.

Zijn realityserie ‘De Bevers’ die hij maakt met Kees Stevens (RTL5) is een groot succes en wordt in 2022 genomineerd voor de ‘Gouden Televizier-Ring’. De Bevers staan in het najaar van 2023 twee keer in een uitverkocht AHOY! En vanaf januari 2024 zijn de partners in crime te zien met hun eigen show in de Nederlandse Theaters. Ook wordt in juni een Fanreis naar Curaçao georganiseerd!