Schat Van Mij

John de Bever & Marianne Weber presenteren 'Schat Van Mij'. Opgenomen in de studio van Emile Hartkamp. De 'Koningin van het Levenslied' heeft de tekst van het nummer geschreven.
  • Videoclip: klik hier

  • iTunes download: klik hier

  • Spotify: klik hier

RTL Boulevard duet 2019

Zondag 3 februari zijn John de Bever & Marianne Weber te zien in RTL Boulevard. Het 'Duo van het Levenslied' komt met een primeur! RTL4, 18.35uur. Klik hier om het item terug te kijken.

Radio Veronica

Maandag 28 januari is John de Bever te gast in de show van Wilfred Genee op Radio Veronica. Vanaf 16.00 uur. John de Bever zingt 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht' én 'Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven'. Meer informatie: klik hier.

Kerstreis 2019

Van der Valk Vakanties presenteert: 'Kerst met John de Bever in Limburg'! Van 15-17 december neemt John de Bever u mee naar het 4-sterren Van der Valk Hotel in Stein. Met optredens van o.a. Marianne Weber, Sieneke en diverse gastartiesten. Er staan een welkomstparty en diverse feestavonden op het programma. En Valkenburg wordt bezocht. Meer informatie via telefoonnummer: 0172-469696. Boek nu gezelligste Kerstreis van 2019: klik hier!

2